Push2

Push 2 je nástroj na tvorbu piesní, ktorý poskytuje praktickú kontrolu nad melódiou a harmóniou, beatmi, vzorkami, zvukmi a štruktúrou piesní. V štúdiu vám Push 2 umožňuje rýchlo vytvárať klipy, ktoré zapĺňajú živé zobrazenie relácie, keď pracujete výlučne z hardvéru. Na pódiu slúži Push 2 ako výkonný nástroj na hranie v reálnom čase, postupné sekvencovanie a spúšťanie klipov.

Pro Tools od spoločnosti Avid zostáva jednou z najlepších počítačových možností digitálneho nahrávania, ktoré existujú, s efektivitou pracovného toku, ktorá je bezkonkurenčná. Spoločnosť v priebehu rokov tvrdo pracovala na vyladení softvéru tak, aby fungoval bez problémov. Každý vývoj bol čisto praktický. Spoločnosť Avid zamerala všetky zmeny tak, aby bol výrobný proces jednoduchší ako analógové a hardvérové možnosti. Možnosti sú takmer nekonečné, pokiaľ ide o rozšírenie toho, čo je už možné v rámci základných ponúk DAW.

Avid Pro Tools Intro – výukové demo

Nočná mora začínajúcich hudobníkov, a môžem to potvrdiť, nájsť to vyhovujúce DAW (Digital Audio Workstation) mi trvalo rok. Čítate dobre. Celý rok som skúšal rôzne DAW, free verzie, demá, v OS win, linux. Prečítal som desiatky recenzií, stovky komentárov na fórach. VS VS.

Chvíľu som postál pri Studio One 6, kde som si zakúpil mesačné predplatné Presonus Sphere za 17,-€, ale pracovný postup mi nevyhovoval.

Všetky DAW sú výborné so zameraním pre určitý typ hudby. Môžem menovať DAW, ktoré som vyskúšal s PUSH2.

Reaper, Bitwig Studio, Ableton Live, Cakewalk by bandlab (free), Cubase, Fl studio, Motu digital perfomer, Magix Acid, Magix samplitude, Magix sequoia (najdrahší DAW), Mixcraft, Mulab, Ardour (free), veľmi pekne zvukovo vyfarbený Harrison Mixbus 32C, Tracktion Waveform, Reason, Renoise, n-Track-Studio.

Prišla láska na prvý zvuk. Avid Pro Tools.

Podrobnejšie v ďalšom článku.

komentáre

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *